Corona

Uiteraard hou ik me in mijn praktijk ook aan de corona-maatregelen. Lees hier onder hoe ik dat in mijn praktijk toepas.

Alleen massage zonder Corona-gerelateerde klachten

Ik masseer alleen als:

  • Ik zelf geen klachten heb die op corona zouden kunnen wijzen (verkoudheid, hoesten, niezen, koorts etc.)
  • Ik geen huisgenoten heb met klachten
  • Ik niet recent in (nauw)contact ben geweest met iemand met Corona

En ik verwacht van jou dat je de afspraak verplaatst als een van bovenstaande punten op jou wel van toepassing is. Je kunt afspraken wanneer je covid-klachten hebt kosteloos verplaatsen.

GGD-contactonderzoek

Ik werk mee aan het bron- en contactonderzoek van de GGD. Omdat ik alleen op afspraak werk betekent dat ook dat ik jouw gegevens deel met de GGD wanneer dat relevant is, behalve als je expliciet aangeeft dit niet te willen.

Basishygiƫne

De algemene ruimtes bij Avanturijn worden vaker schoongemaakt en in mijn praktijkruimte reinig ik contactoppervlakken en lucht ik de ruimte tussen massages. Zoals altijd gebruik ik voor iedere cliƫnt schone handdoeken en was ik mijn handen voor en na de massage. Ik vraag jou ook je handen te wassen bij binnenkomst.

Mondkapjes

Tijdens het voor- en nagesprek houden we 1,5 meter afstand en draag ik in principe geen mondkapje. Tijdens de massage doe ik dat wel. Je mag tijdens de massage kiezen of je wel of geen mondkapje draagt. Wanneer je het prettig vindt om ook tijdens het voor en nagesprek een mondkapje te dragen en je ook wilt dat ik dat doe, geef dat dan aan, dat is geen probleem.